“Less is more” brukade man säga förr men nu är det faktiskt “more is more” som gäller för det mesta. I följande inlägg så kommer du kunna läsa lite mer om hur man egentligen kan dela upp smyckena i tre sektioner eller avdelningar. Ibland kanske man väljer att köra på alla medan i många fall så väljer folk att endast ta en eller två av dessa.

Halsband

Halsband är något som kan göra stor skillnad på ens stil under en kväll. Beroende på vilken form du har på din klänning så kan olika former på halsband passa bättre eller sämre. Till exempel är det väldigt vackert att ha stora halsband om klänningen är lite mer minimalistisk.

Örhängen

Normalt kan man tänka att om man har stora örhängen så behöver man inte ha något stort halsband eller mycket krimskrams på handlederna, det här är dock något som folk har blivit lite galna på och de gillar att se till att allt ska vara så stort och flådigt som möjligt. Tänk på att det ska vara något som du känner dig bekväm i och om de är stora så kanske det gör ont efter några timmar. Så prova dem några gånger innan.

Armband

När det kommer till högtider så är det väldigt vackert att bära fina armband, sådana som man kanske inte vågar använda till vardags. Det gäller dock att man väljer sådana som inte skadar eller fastnar i klänningen. Det kan i värsta fall leda till stora skador på din klänning och kanske förstöra den helt och hållet om du har otur.

En fjärde men dold sektion

Något som du kanske missade i det här inlägget är kanske ringar, och det beror på att när det kommer till högtider så brukar de flesta ha på sig de ringarna som är deras finaste ringar.