Även om det kan kännas lite konstigt att förvara askan från en död människa i sitt hem så är det något som blir alltmer vanligt i Sverige. Därför finns det alltså de som har börjat göra urnor och tro det eller ej, men det är inte långt ifrån konsten att skapa smycken egentligen. När det kommer till att gravera in mönster så är det nämligen exakt samma tekniker som gäller. Så om du gillar att skapa smycken så kanske nästa steg är att skapa urnor också. Det behöver ju inte vara så att man ska använda dem till att ha aska i, en del kan ju också fungera alldeles utmärkt som vaser till exempel. Eller så kanske man bara väljer att ha dem som prydnad. Om det är så att du brukar tjäna pengar på att skapa smycken så vet du säkert att det är en konkurrensutsatt marknad där ute och det kan vara så att när det kommer till att skapa urnor är det inte riktigt lika hårt. Så prova att utöka ditt register och följ tipsen som följer här nedanför.

Vackra motiv är populärt

Det kan vara väldigt kreativt och befriande att arbeta med att skapa mönster på urnor istället för på smycken. Anledningen till denna är för att urnor är mycket större vilket kommer göra möjligheterna oändliga. Man kan välja om man vill skapa klassiska eller moderna mönster beroende på hur man själv känner sig.

Gravera in namn eller texter

Väldigt många väljer faktiskt att gravera in saker som betyder mycket för dem när det kommer till utformningar av urnor. Det här kanske inte är lika kul och kreativt som att få skapa mönster, men det kan vara lättjänta pengar då folk betalar väldigt mycket för att få sina föremål gjorda på ett mer personligt sätt så som de önskar.